torsdag 3 juli 2008

After work

som håller i sig till morgonen. Det måste ha sett roligt ut när jag gick in i saker påväg till tunnelbanan. Balansen var inte den bästa. Kvällen var mycket trevlig med ett stort vidrigt undantag.

Som tjej är du alltid utsatt för idioters tycke att ha rätt till din kropp var du än är. Jag stod utanför The Dubliners för att ta luft, tillsammans med mig stod två vakter. Ut kommer en man som tyckte att han hade rätt att dra upp min bikinibh, vilket han gör. Jag blir naturligtvis jävligt arg och kränkt och vakterna gör INGENTING. Snarare så lägger de skulden på mig genom att nästan inte låta mig gå in igen. Jag blev inte tagen på allvar och vakterna hjälpte att ytterligare kränka mig. Så jäkla vidrig handling av dem. Jag har mejlat till The Dubliners och inväntar nu ett svar. Om jag inte får ett svar och en ordentlig ursäkt kommer jag att gå vidare med detta. Jag känner mig så kränkt.

4 kommentarer:

Hanna sa...

pikSå surt att detta skulle behöva hända, vännen! Kvällen var ju så härligt rolig i övrigt!!! Tack för mina fina presenter och stor kram!

Hanna sa...

oj, det där "pik" tillhörde ordverifieringen... *skrattar*

VB sa...

WTF!? Jäklar...

MELISENDE sa...

Ja, den delen sög. Jag har fått en skriftlig ursäkt och ett löfte om att han som har hand om säkerheten på stället ska ta ett snack med vakterna. Jag vet inte om han faktiskt kommer att göra det men hoppas kan jag ju.

Varsågod Hanna, jag hoppas att de är till belåtelse. Kram, hälsa J

Kram på syrran med! /MB