lördag 26 juli 2008

Revival time.

Nu har jag haft långt hår alldeles för lång tid. Imorse friserade jag Dan och var på god väg att frisera mig själv också i samma stil men hejdade mig för jag har faktiskt satt upp en tid för klippning i augusti. Jag ska blåsa liv i en gammal frisyr jag haft tidigare med olika längder. Min frisyrskräck till trots har jag valt att prova på ett, för mig, nytt ställe.

Om inte min hjärna hade smält idag av värmen så hade jag slängt ihop något vitsigt inlägg men on account of denna händelse blev det ytligt. Förutom att jag minns att den frisyren var skön och jag trivdes bra i den. Mycket bra. Så det var lite välbefinnande över det hela ändå.

Smakprov

6 kommentarer:

VB sa...

Den frisyren minns jag, den var snygg.

VB sa...

Ett bra val och jag ser fram emot att se det lajv, det var alltså det jag ville ha sagt. Se där, nu fick du två kommentarer till priset av en!

MELISENDE sa...

Ja, jag gillade också den. Jag kan bara hoppas att de är duktiga på det där nya stället. :p

Hanna sa...

Hej vännen.
Ser ut som en riktigt cool frisyr, min nya känns lite tantig om jag får säga det själv.. suck.. ja ja det växer ju ut snart :) Kollade in alla dina frisyr-foton på facebook också, du har ju hunnit avverka de flesta längder och färger! Sånt gillar vi!!! Kram!

MELISENDE sa...

Jamen visst är det så Hannan min. :) jag har inte samma behov att ändra stup i kvarten men det här ser jag fram emot. :) När ses vi? kram!

VB sa...

Vad var det för fel på stället där du klippte dej sist då?