Mjau!

ELLIOT

Elliot är en charmig farbror i sina bästa kattår. Han kommer ursprungligen ifrån Skåne (där han bodde på ett katthem) men har bott i Stockholm i nästan hela sitt liv.  Älskar att ligga på köksbordet, bli kliad på magen av alla och att döda vippor. Ibland får han tokryck och galopperar runt i lägenheten. I övrigt gillar han mest att chilla och så är han en hejare på att sjunga. Favoritsnacks är ost och bönor. Elliot älskar alla människor som vill gosa med honom.
Specialgrej: är den mest försiktiga katt jag någonsin träffat och vill alla väl.

SPIKE

Spike är den lilla familjens första cornish rex. Han döptes efter William the Bloody aka Spike i TV-serien Buffy the Vampire Slayer. Han är en riktig liten bebis och älskar matte mer än något annat. Bästa han vet är att han ligga under täcket eller tröjan, pussas och äta mat. Är ganska försiktig i sin kontakt med andra människor och charmas inte hur lätt som helst. Anser sig ha ensamrätt på matte.
Specialgrej: är väldigt stark och envis.

RUPIE

Rupie är den mjukaste katt du kan tänka dig. Hans lockar är som en dröm att ta på. Och han blir mer och mer villig att låta oss lyfta honom och gosa på honom än han var i början. Det kan förstås bero på att han är kastrerad men jag tror också att det är en vanesak och Rupie är väldigt mycket "kan själv". Är helt galen i laserpekaren och kan springa efter den i timmar, om han fick... Pratar mycket och är kär i Elliot. Är döpt efter Rupert Giles i Buffy.
Specialgrej: vill bara bli lyft/hållen om man samtidigt smiskar honom på sidan av rumpan.

BUFFY

Buffy är som säkert framgår döpt efter huvudkaraktären i TV-serien Buffy. Det de har gemensamt är att vår Buffy är minst lika våghalsig, modig som The Slayer. Situationerna är inte exakt samma men hon brukar rädda oss från blodtörstiga myggor som tagit sig in i lägenheten och hon springer, hoppar och dödar för vår skull och ibland sin egen. Hon är också fruktansvärt söt, gosig och saknar helt och hållet begrepp om tyngdlagen. Älskar att bli kliad på rumpan och att gosa med/bita i ens fötter. Har också de mest märkliga av sovställningar.
Specialgrej: är kär i alla sorters borstar och gör en alltid sällskap i badrummet.