tisdag 8 april 2008

Vidrigt

En rad nyhetstidningar, kvällstidningar och andra medier har åter igen tagit upp den ofattbara kattmassakern utförd av Polisen.

Som ni kanske ser är det inte första gången denna nyhet figurerat i pressen. Det mest förvånande är att poliserna i fråga som utförde detta erkänt brottet sedan släpptes fria utan minsta reprimand. Är det konstigt att synen ser ut som den gör mot katter i Sverige och andra delar av världen? När det är okaj för Polisen att brutalt halshugga kattungar som de lovade skulle placeras i trygghet på ett katthem. Hur ska "vanliga" människor kunna se på katter med ett högre värde när inte Polisen står för det. Jag är inte en naiv person men att de slapp undan utan varning, utan att betala för sitt brott det är bara fullständigt vidrigt.

Många förstår efter olika brott begångna av poliser att de har ett riktigt juste rättsskydd (detta gäller även en hel del andra yrkesgrupper så som läkare och advokater).

Men hur är det med djurskyddet?

1 kommentar:

Hanna sa...

Fy fan säger jag bara!
Människor som är kapabla att göra djur illa på det här sättet tror jag inte har några hämningar när det gäller medmänniskor heller...