fredag 9 maj 2008

Håglös

Jag har trots våren känt mig ovanligt trött och håglös. Tog upp detta med min kära vän Lovisa som tipsade mig om Hemofer. Detta har jag nu köpt och ska prova en tid för att se om det är bättre. Vintertrötthet i mitten av försommaren är så jobbigt.

Situationen gör mig trött.

7 kommentarer:

Liv sa...

Tyvärr har ingredienserna i hemofer delvis animaliskt ursprung (blod). Det finns andra järntillskott som är vegetabiliska.

MELISENDE sa...

Tja, jag väljer att äta det ändå för det är det enda som funkar för mig. Jag får ont av andra järntillskott och kan inte gå runt och må såhär. Huvudsaken är att jag blir piggare. Tycker i alla fall jag.

Liv sa...

Ja, det är ju självklart ditt val.

Féline sa...

Tänkte precis skriva samma som Liv, men själv är jag ju en anhängare av att göra vad man kan i första hand. Vi känner ju fortfarande behov av att överleva, så handlar det om det kan det bli på andra individers bekostnad. men inte för nöjes skull. :) Hälsar hon som äntligen, i all sin aptitlöshet, så sakteliga börjat plocka köttet ur dieten igen, två år efter graviditeten...

Hemofer var f ö det enda jag tålde också, levde fan på Hemofer under min graviditet.

MELISENDE sa...

féline - Har provat så många som jag bara mått dåligt av så nu var det dags att testa och denna vecka är jag mindre zombielik än förra, hittills i alla fall.

Åh, men var det inte svårt att börja äta kött?

Féline sa...

Jo. ;) Jag ville att Fredrik skulle hålla mig i handen. :D Men det gick ändå ganska bra, för jag var så sugen pga graviditetens järnbristcravings. Inledde med rostbiff!

MELISENDE sa...

féline - det låter urläskigt!