fredag 27 augusti 2010

Bland lagböcker och stenciler...

I måndags började ett nytt kapitel i mitt liv genom utbildningen jag så hastigt och lustigt kom in på. Eller ja, jag sökte den medvetet, fick besked under semestern och blev sedan smått förvirrad.
Ville jag verkligen börja studera igen? Lämna tryggheten i att få lön för studiemedel, om ens det? Jag sökte ju förändring i en ohållbar situation men ville jag ta det steget? Jag kom så småningom fram till att jag ville plugga mer än jag ville stanna kvar i 'omöjligheten'.

Det känns hoppfullt, kul, intressant och bra på alla sätt och vis. Ja, visst är det en omställning och det är mycket kunskap som ska läras under relativt kort tid men det härligaste är att det känns som att lärarna tror på en. Redan från början. Vi är där för att lära oss, för att utvecklas och ha en intressant tid. Inte bara teoretisk kunskap utan även praktisk. Det är ett trevligt gäng av olika karaktärer som har sökt sig till utbildningen. Jag vet att jag inte kommer att älska alla men det här är en bra början och jag är glad! :)

2 kommentarer:

Hanna sa...

Vad spännande det låter, Millie! Det vore mysigt att ses över en kopp te snart och höra om allt det nya i ditt liv. Kram!

Fredrik sa...

Du skriver ju aldrig nåt! 8) Do it.