tisdag 19 november 2013

Avrapportering från solen och jullängtan

Och vips var det november och mörkt och med den kom längtan efter julen (och ledighet) såklart! Fast jag var ju nyss ledig och på semester till solen där jag vi gjorde absolut ingenting. Det var mest bara häng vid poolen, inmundigandes mat å en del mängder vin. Gott gott.

Välkomstpaketet.

Middagsingredienser.

Sömntuta.
Balkonglunch.

Obligatorisk bild på katt, detta var "vår" hotellkatt som hängde med oss. Mycket pratglad!

Och såklart partybild från Sosialkontoret. Där var det drag varje kväll!

Hur skönt som helst i alla fall att inte göra någonting. Tycker att Kanarieöarna som resmål är grymt underskattat i syfte att vila upp sig och få mycket sol. Särskilt som det var när vi åkte, med Sveriges alla pensionärer, underbart faktiskt. Det var som vanligt ångest att komma hem men gick lagom över till tisdagen, som det brukar. Tänkte på det, tror det i mitt fall inte skulle spela någon roll vilken typ av jobb jag har, dagen innan tillbaka från ledighet är ändå ångest.

Har btw helt snöat in på Bitstrips, alltså, det är ju hur skojigt som helst och ja, jag är ganska lättroad.

Extremt talande.
Annars är det mest fokus på julen för mig nu. Har jag sagt att jag längtar?!! Är barnsligt förtjust i julklappar och att få träffa familjen. Det blir som vanligt uppdelat firande på olika orter, lite i smyg i Dalarna hos svärmor Katta och julafton hos mina föräldrar och så en sväng ner till svärfar och svärmor i Skåne. Så jag räknar dagarna...

Inga kommentarer: