söndag 16 september 2012

Kläder är bäst på hösten!

Missförstå mig inte. Jag brukar förstås bära kläder större delen av tiden året runt men det är något speciellt med just hösten. Inte heller är detta är på något sätt uttalad modeblogg men hösten gör mig lite mer inspirerad och det visar jag gärna.

Häromdagen var jag och lunchade med Eva på en asiatiskt hak i Mood-gallerian. De har så att man får välja maten i tre olika steg och de serverar även tofu vilket är utmärkt tycker jag! Det var ganska ruggigt då, inte den där fina hösten, men jag passade på att ta mina nya vinröda byxor ut på en tur.


Eftersom att jag är ledig nu blir det kanske lite väl mycket gå på stan. Som en vän sa till mig idag, "det är dyrt att vara ledig!" Stämmer så bra. Jag köpte en helt underbar klänning från Monki som är av den större passformen men blir skitsnyggt med ett skärp (också)!


Men atypiska saker man brukar behöva i klädväg på hösten är ändå ett värmande ytterplagg och lite rejälare höstskor. Eftersom jag köpte stövlar förra året satsar jag i år på lite finare höstskor som också passar bra på nya jobbet sen. Och kappan jag haffade är en dröm...

GRACE från Vagabond.

CODE från Vagabond.

Kappa från Tiger of Sweden.

Inga kommentarer: