lördag 2 januari 2010

2010 är brand spanking new

och jag letar mest efter gamla saker. Fast i ett nytt sken. Nej, det var inte alls meningen att vara kryptisk men orden har en tendens att komma ut i känsla och inte alltid, alltid i någon mening eller ens i rätt följd. Men det gör faktiskt inget, jag är ganska glad ändå.

Nyår firades ganska stillsamt med Henke och kissarna hemma hos mina föräldrar (och Tiger!). Där fanns också folk som funnits med under större delen av min uppväxt, vilket var himla trevligt. Jag fick ett tillfälle att klä upp mig och spela Rita och gissa. Kulkul. :) Och så åt vi som vanligt något för mycket men så fruktansvärt gott.
Sen var vi en sväng förbi Lid. Gamla kära Lid. Jag tycker fortfarande att vi skulle bott kvar där, eller ja, mor och far då. Nu bor det andra där och de var inte hemma men jag knackade i alla fall på, sådär som man gör på landet. På tillbakavägen träffade vi på en bambi på sidan av vägen. Jag trodde först nästan att det var en hund. Slirigt som bara den var det i alla fall men allting gick finfint.

Nu är vi hemma, både katterna och vi är helt slut så det blev lugn kväll med nätsurfning och inte så mycket mer faktiskt.

Jag tror på 2010. Och det känns fint.

2 kommentarer:

VB sa...

Pappa och jag förlorade i Skissaågissa. Vem vann när ni spelade?

MELISENDE sa...

Vi hann inte så långt. Men vi ledde, Sus, jag och Henke. :)