lördag 17 oktober 2009

Vampires are the new black.

Den senaste tiden har varit full av roliga händelser. Oktober började med att jag hade en inflyttningsfest som var så fruktansvärt lyckad! Jag bjöd alla mina favoritmänniskor vilket är väldigt olika sorters folk, det de har gemensamt är stora hjärtan, är bra vänner och att de ger mig energi. Roligast var att se att alla kom bra överens och hade kul. Det var hundra år sedan, nåja nästan, som jag hade en festfest. Min bror O (som dessutom nyss hade fyllt år) och min "adopterade" bror E bjöd på lajvmusik, bl a O's egenkomponerade bilsång. Här kan ni lyssna på deras jättefabiga musik! *promote promote* Kära vänner, detta måste vi göra om! Jag hade så kul! :)


En annan skön och rolig grej är att jag tack vare Anna och Daniels peppande tagit itu med träningen. Så nu kör jag ett ordentligt pass tre gånger i veckan och det gör under för hållningen. Trots det är jag liiite besviken, jag är nämligen en träningsvärksnörd. Japp, du läste rätt. Jag gillar att ha träningsvärk. Och den har varit ganska utebliven trots att jag verkligen tagit i som fan. :(

Häromdagen gick jag och älskade Eva på kvällsshopping på Mango. Jättetrevligt! Jag fyndade en långärmad svart sammetsklänning som satt som ett fodral och ett par paljettshorts. Jättetuffa! Och det är alltid så himla trevligt att hänga med Evet. Igår gick jag och älsklingen på restaurang. Vi firade oss och det var så himla trevligt. Lite lång tid innan maten kom in tyckte vi men den var sååå god! Hade tänkt äta Kulfi som efterrätt men jag orkade verkligen inte.
Dagen till ära hade jag köpt en present i form av manchettknappar och det var tursamt nog en hit! Min darling visade sig vara mer sneaky, lite som vanligt ;) , så idag när vi sprang på stan och jag bara var tvungen att prova råjusta underkläder från Tiger of Sweden (som dessutom satt som en dröm!) så stod jag såklart och velade för de var inte riktigt vad jag är van att lägga på underkläder och då stiger han in som värsta knight in shining armour och säger att detta är min present. Wow känner jag och rodnar som värsta oskyldiga bruden typ. ;) Hela vägen ut ur butiken dessutom... Det läckraste var att de verkligen satt som att de var sydda enbart för mig. Utöver det har jag som verkligen inte är märkesbög på nåt sätt upptäckt tre nya favoriter, Carin Wester, Silence & Noise och S'nob. Kul! :)

Så på det stora hela har jag det faktiskt riktigt jävla oförskämt bra.

2 kommentarer:

Eva sa...

Alltid lika härligt att umgås med dig också, babe! Tycker absolut du ska ha en till fest, snaart! Lova? Puss!

MELISENDE sa...

Du måste ju ha din fest först! :)) Men ja, det blir en favorit i repris inom en ej för allt avlägsen framtid.